Etiket Sonuçları: istiklal ilkokulu

Yeni Öğretim Yılımız Daha Renkli Olacak

Biriz, beraberiz...

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

4-A Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

3A Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

3/B Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Kutlanıyor.

Tufanbeylide Öğretmenler Hatıra Ormanı Oluşturdu.

Şehit Öğretmenlerimizin Anısına Ruhları Şad Olsun.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar ve şiirler okundu.

10 Kasım Haftası Okul Panomuzu Düzenledik.

Okulumuz 3/B Sınıfı 10 Kasım Haftası Hazırlık Çalışması

Şbt

Kar yağışı nedeniyle okul bahçesinde oluşan kar birikintileri öğrenci velimiz tarafından temizlendi.

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Selma Özen'in başvurusu sonucunda öğrenciler eğitim seti hediye edildi.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası bilinen adıyla Yerli Malı Haftası 4/A sınıfı öğrencileri tarafından kutlandı.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası bilinen adıyla Yerli Malı Haftası 2/A sınıfı öğrencileri tarafından kutlandı.