Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Yeşilay'ın faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi' gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında Türkiye genelinde 'bağımlılık' konulu yarışmanın 10.su düzenlenmektedir.

Yarışmaya başvurular 14 Şubat 2020 tarihinde sona erecektir. Yarışma il/ilçe milli eğitim müdürlüğü özel eğitim ve rehberlik hizmetleri şube müdürlükleri sorumluluğunda ve koordinesinde yürütülecektir. İl/ilçe milli eğitim müdürlükleri, okulların yarışmaya katılım durumunu sürekli kontrol ederek katılımın az olduğu ya da olmadığı bölgelere gerekli duyuru ve yönlendirmeleri yapacaklardır. Başvuru koşulları ve diğer hususlarla ilgili olarak Genel Müdürlüğümüz tarafından 16.12.2019 tarih ve 24966820 sayılı yazı ekinde yarışma kılavuzu İl Müdürlüklerine gönderilmiştir. Kılavuzda belirtilen takvim doğrultusunda iş ve işlemlerin yürütülmesinin sağlanması gerekmektedir.

Yayın: 04.02.2020 - Güncelleme: 05.02.2020 08:49 - Görüntülenme: 151