Etiket Sonuçları: öğrenci

Okul Sağlığı Programımız Başlıyor

Tufanbeyli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mürsel Erçil ilçede bulunan okullarımıza  basketbol, futbol, hentbol ve voleybol topu desteğinde bulunmaya başladığını diğer okullarımıza önümüzdeki günlerde dağıtım yapmayı planladıkları söyledi.  Dağıtıma ilk olarak Merkez Yeni Cami Mahallesinde bulunan İstiklal İlkokulumuzdan başladık.

Şbt

Kar yağışı nedeniyle okul bahçesinde oluşan kar birikintileri öğrenci velimiz tarafından temizlendi.

Okulumuz 1/B sınıf öğretmeni Selma Özen'in başvurusu sonucunda öğrenciler eğitim seti hediye edildi.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası bilinen adıyla Yerli Malı Haftası 4/A sınıfı öğrencileri tarafından kutlandı.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası bilinen adıyla Yerli Malı Haftası 2/A sınıfı öğrencileri tarafından kutlandı.