Şimdi Değilse Ne Zaman?

Resmi Bilgi Haricindekilere inanmayalım

Karnelerle beraber kitaplarımızı da eve götürüyoruz

Okul Müdürümüze Mutlu Yıllar Dileriz

Okulumuz panosunda tüm çalışmalar görülebilir.

Biriz, beraberiz...

12 Kasım 2022 Cumartesi Akşamı ÇÖK KAPAN TUTUN Tatbikatı

Atamızı Okulumuzda Düzenlenen Törende Saygıyla Andık

Öğrencilerimiz Çanakkale Sergisini gezdi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Tufanbeyli de 2021/2022 Yıl Sonu Karne Dağıtım

Haz

Okul Kermesimizi oldukça güzel bir şekilde tamamladık. Emeklerini esirgemeyen tüm velilerimize, öğretmenlerimize ,çalışanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı çerçevesinde Tufanbeyli Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Kapalı Spor Salonu'nda değerlendirme çalışması yapıldı.

Tufanbeyli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mürsel Erçil'de çalışmalara eşlik  etti.

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı çerçevesinde Tufanbeyli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilçedeki 12 ilkokulda bulunan 421 öğrenciye  yetenek taraması ve spora yönlendirme uygulaması gerçekleştiriliyor.

Haz

Kaymakam Abdulhamit BAYRAM,Belediye Başkanım Remzi ERGÜ,İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK,İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Yaşar KALKAN ve il/ilçe Yöneticilerimiz,