Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan kutlamada, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz öğretmeni Osman Battal yaptı. Öğrencilerin birbirinden renkli ve güzel gösterileri görülmeye değerdi. Öğrencilerimizin izleyenlere sunduğu şiirler, halk oyunları, dans gösterileri, şarkılar büyük beğeni ve takdir topladı. Kutlama programı sonunda Okul Müdürü Ahmet Çakar tüm öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Nis

Trafik güvenliği konusunda mevcut farkındalığın arttırılması amacıyla İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde, ilkokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığını geliştirmek için hayata geçirilen proje kapsamında "okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Mrt

Okulumuzun Çevre Dostu 1000 okul projesi kapsamında,  Tufanbeyli Orman İşletme Şefliğinden teslim alınan fidanların dağıtımı yapıldı.

Mrt

Çocuklara bilinçli vatandaş olma yolunda; trafik eğitimi vermek, trafik kurallarını tanıtmak ve acil durumlarda neler yapacaklarını, nereyi arayacaklarını öğretmek amacıyla çocuklarımıza eğitim verildi.

Okulumuz Çevre Dostu 1000 Okul Proje Kapsamına Alınmıştır

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

4-A Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

3A Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

3/B Sınıfı Yerli Malı Haftası Etkinliği

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Kutlanıyor.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Engelliler Günü Sınıf İçi Etkinliğimiz

Tufanbeylide Öğretmenler Hatıra Ormanı Oluşturdu.

Öğretmenler Günü İlçe Okullarımızdan Kesitler. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Şehit Öğretmenlerimizin Anısına Ruhları Şad Olsun.