Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası bilinen adıyla Yerli Malı Haftası 4/A sınıfı öğrencileri tarafından kutlandı.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası bilinen adıyla Yerli Malı Haftası 2/A sınıfı öğrencileri tarafından kutlandı.

4A Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Yasin Kalın modarötölüğünde, altı şapka tekniği ile Tufanbeyli'ye alışveriş merkezi açılıp açılmamasıni farklı yönleriyle tartıştı.

Nis

Okulumuz ikinci sınıf öğrencileri "Kütüphaneler Haftası" nedeniyle ilçe kütüphanemizi öğretmenleri Necmiye KESİCİ ve Selma ÖZEN rehberliğinde ziyaret ettiler. İlçe kütüphanesi personeli tarafından güler yüzle karşılanıp ziyaret sonunda hediyelerle uğurlandılar. Öğretmenlerimize ve kütüphane personeline teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü okulumuzda sınıf öğretmeni Erkan BOZDOĞAN ve öğrenciler tarafından hazırlanan program ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından okulumuzda 07/03/2017 tarihinde Deprem Haftası nedeniyle deprem ve korunma yolları ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilendirme çalışmasından sonra deprem ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı´mızı en güzel okuma yarışmasında ilkokul kategorisinde okulumuz öğrencisi Bahar VAROL ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi, öğretmenini ve ailesini kutlarız.