Öğretmen Deyince, Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Öğretmenler Günü Tufanbeylide  düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar ve şiirler okundu.

10 Kasım Haftası Okul Panomuzu Düzenledik.

İlçemizde düzenlenen "29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI" konulu resim yarışmasında öğrencimiz 2/B sınıfından Ümmü Gülsüm Keçe üçüncü olmuştur. Kendisini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mezun Öğrencimiz Öğretmeni Sevim Hocamı Özledim Onu Ziyarete Geldim

Okulumuz 3/B Sınıfı 10 Kasım Haftası Hazırlık Çalışması

Tufanbeyli İstiklal İlkokulu 2021/2022 Öğretmen Kadromuz

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 83. Yılı anma programı  kapsamında sınıf öğretmenimizi Osman Battal tarafından öğrencilere şiirler öğretiliyor.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösteriler Tufanbeyli Belediyesi güreş alanında sergilendi.

Sabah tatlı bir telaşla başlayan bayram kutlamamız ilçemizde bulunanan tüm okulların katılımıyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sınıflarımızı Süsledik.Sınıf süslerimizi el becerilerimizi kullanarak kendimiz yaptık ve istediğimiz yerlere asarak sınıfımızı süsledik. Sınıfımız yarına hazır. Üstelik kutlamalarda siz değerli anne ve babalarımıza bir gösteri de çalıştık.

1. Sınıflarımız Beden Eğitimi Dersinde Hem Spor, Hem Okuma Yapıyor.

Tufanbeyli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mürsel Erçil ilçede bulunan okullarımıza  basketbol, futbol, hentbol ve voleybol topu desteğinde bulunmaya başladığını diğer okullarımıza önümüzdeki günlerde dağıtım yapmayı planladıkları söyledi.  Dağıtıma ilk olarak Merkez Yeni Cami Mahallesinde bulunan İstiklal İlkokulumuzdan başladık.

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Atatürk ve Cumhuriyet Konulu Resim Yarışması Tufanbeyli İstiklal İlkokulu ilk 3 e giren öğrencileri seçiyoruz.

Okulumuz 1. Sınıfı öğrencileri ders içi etkinliklerle rakamları öğreniyor.